Ergobaby er et forholdsvist nyt mærke inden for produkter til babyer og børn. Konceptet opstod omkring år 2003, og har siden været i rivende udvikling. Oprindeligt var det primært bæreseler- og stole, som der var fokus på. Men nu er udvalget inden for Ergobaby blevet udviklet betydeligt, og inkluderer nu varer som for eksempel svøb og ammepuder. En af de forhandlere som virkelig har taget konceptet til sig er shoppen Liams der har over 25 forskellige Ergobaby produkter. Det er en grund til, at netop denne filosofi inden for udstyr til forældre og børn lige nu har taget fart.

Det er ingen dans på roser at passe og pleje en baby. Udover søvnløse nætter, manglende tid til en selv og uendelige bleskift, så løfter man også en helt masse rundt på både barnet og dets ting. Dette kan faktisk vise sig at være rigtig problematisk. Mange mødre og fædre får ondt i skuldre, ryg og lænd, når de bærer på deres barn i længere tid. For nogen er dette ikke et større problem, men for andre resulterer det i længerevarende og generende skader. Producenter som Ergobaby, der netop har fokus på ergonomisk korrekte bæreseler, er derfor kærkomne.

En ergonomisk bæresele aflaster både forælder og barn

Konceptet bag bæreselerne fra Ergobaby er ganske simpelt. Ved hjælp af remme og stropper fordeles vægten fra barnet ud på flere dele af kroppen. Således er det ikke kun den øvre ryg, som bærer belastningen, men også hofter og brystkasse. Dette gør, at det ikke kun er ét sted på kroppen som skal gøre alt arbejdet. Med en bæresele med dette design, mindsker man derfor som forælder risikoen for rygskader betydeligt. Og det smarteste er, at disse produkter hverken er særlig besværlige at bruge eller særlig voldsomme at se på.

At have mere fysisk overskud giver også automatisk mere mentalt overskud. Når forælderen ved hjælp af effektive babyprodukter aflaster deres kroppe, vil de føle sig bedre og mere behageligt tilpas. Dette betyder, at de rent psykisk vil have langt mere energi og ro til at fokusere på deres barn. I stedet for udmattet at smide sig på sofaen efter at have båret rundt på en baby i flere timer, kan de sætte sig ned og lege, snakke eller nusse med den kære lille. Et ergonomisk babyprodukt giver altså plusser på stort set alle kontoer.

Find produkterne fra Ergobaby online

Som med så meget andet i disse dage, så er næsten alt salg af Ergobaby flyttet til de online platforme. En butik som Liams er et godt eksempel. På nettet er der oftest bedre priser, og så er udvalget langt større.
Der er ingen grund til at lade sig begrænse af det udvalg butikkerne har købt ind, når man på nettet kan få alt. Er man en af dem, som overvejer at anskaffe sig et produkt fra Ergobaby, kan man derfor med fordel undersøge, hvad der er at finde hos de internetbaserede forhandlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.