Står du og skal udvide kontorarealerne til din virksomhed, så kan du lige så godt gøre det så billigt som muligt, men samtidig skabe de bedste betingelser og rammer for dine medarbejdere.  En måde at gøre det på, er ved at fokusere på materialerne.  

Bæredygtige materialer

Når der skal bygges nyt, uanset om det er en erhvervsbygning eller privat, kan man med fordel anvende genbrugelige materialer.  Genbrugelige materialer har den unikke fordel sammenlignet med ny fremstillet materialer er, at de først og fremmest er billigere.  Mange tror fejlagtigt disse materialer er dårligere kvalitet end de nye, men det behøver langt fra være tilfældet. Mange brugte byggematerialer er i samme stand, i og med de bare er blevet kasseret fordi de ikke har haft de rigtige mål. Hvis man har en smule forretningssans, vil det være dumt ikke at benytte disse materialer, når kontoret skal udvides i og med meterprisen er langt billigere. Så vil det være muligt at købe andre ting til virksomheden. Konklusionen må være at det er en fordel at bruge genbrugsmaterialer.

Samfundet vinder

Ved at benytte bæredygtige materialer til din virksomhed reduceres udledningen af CO2 og miljøet skånes, da der ikke skal produceres nye materialer.  Hvis man skal have det fulde udbytte og gå hele vejen, når der bygges nyt, kan man lige så godt isolere kontorbygningen eller huset, således der også spares på varme regningen.   Dette gøres ved rigtigt isolering, hvor den billigste form er ved papiruld. Papiruld er et genbrugsmateriale, som er et resultat af gamle aviser – og overskudsaviser,  der bliver lavet om til cellulosefibre fra førnævnte materialer. Fordelen ved at isolere på denne måde, er at det er nemt, billigt og ikke mindst miljøvenligt. Papiruld kan sprøjtes ind stort set alle steder og fungerer som perfekt isolering. Hvis du efter isoleringen og tilbygningen gerne vil have dit nye kontorareal forbliver splinternyt, så er det med Nanostone muligt, at få forskellige former for vedligeholdelse. Her er det ligegyldigt om, det er facaden, fliserne eller taget der skal have en tur. Læs mere om vedligeholdelse af kontor og udenoms arealerne.

Medarbejderne vinder

Det er ikke kun miljøet der vinder. Dine medarbejder vil komme til at arbejde i et bedre indeklima, hvor der ikke bliver udledt farlige stoffer fra byggematerialer, i så fald der bliver valgt bæredygtige materialer, når kontoret skal udvides. På denne måde sikres gode arbejdsbetingelser for medarbejderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.