En smuk og velskåret isskulptur vækker altid opsigt, uanset om det er på diskoteket, til en event, en firmafest eller til en reception. Mennesker er fascineret af is og i kunsten at forme en blok is til noget yndefuldt eller noget helt andet. På Plusice.dk kan I uploade jeres eget design, på en isskulptur, via vores upload funktion og så skærer og former Plusice.dk isblokken til lige præcis det kunstværk, I ønsker jer og herefter får I den leveret på den ønskede dag og tidspunkt.

Jeres tegning bliver til et kunstværk

Alt efter hvor stor I ønsker jeres skulptur, sammensætter Plusice.dk flere blokke af is for at skabe den. I kan altså få jeres skulptur I lige præcis den størrelse I ønsker. Designet af den kan variere og der er ikke noget Plusice.dk ikke kan løse. Det kan være et leverandør logo som fx Redbulls to tyre, jeres eget logo, navnet på temaet på jeres fest eller event. Det kan som nævnt være alt mellem himmel og jord og jo mere kreative I er, jo sjovere bliver det oftest for jeres gæster. Hvad med at få skæret en stor beholder ud med navnet på jeres virksomhed, hvor I der er plads til en masse energidrinks, som event personale så står og deler ud af? Det kan kombineres med tøris, så I får en smuk skulptur indhyllet i damp. Det vil kunne tage vejret fra enhver. Har I fiskedag på restauranten, kan I få skæret en smuk fisk til hvert bord, som kan stå på midten af bordet. Det vil også være en mulighed at få udskåret en række smukke vaser, hvor I kan hæve smukke blomsterarrangementer i. En isskulptur er noget helt særligt og alle mennesker bliver fascineret, når de ser det.

Det praktiske

Først og fremmest skal I beslutte jer for hvilke eller hvilket design I ønsker jeres skulptur skal have, herunder også størrelsen. Prisen bliver nemlig fastsat efter antallet af isblokke, der bliver brugt til opgaven. Skriv derfor meget gerne størrelsesforhold på jeres design, så det er ikke til at tage fejl af. Herefter kan I klikke her, hvorefter I kommer til Plusice.dk. I uploader nu jeres design, vælger antallet af isblokke og skrive jeres info, hvorefter I bliver kontaktet. Alle isskulpturer bliver leveret med drypbakke, LED lys og spildevands pumpe. Ønsker I hjælp til at få opsat skulptur og apparatur, så kan det selvfølgelig også klares. Plusice.dk er Danmarks bedste løsning til B2B isskulpturer.

Lav lidt lækkert for din gæster og kunder

Har I en reception eller et kontorlandskab, der trænger til at blive livet op, i forbindelse med et jubilæum eller en højtidelighed, kan I lave noget lidt anderledes. Hvad med at få skabt et par smukke vaser, hvor I kan sætte et par flotte buketter blomster? Evt. kan det kombineres med LED lys, som får vaserne til at skinne op og yderligere understrege de smukke blomster. Skal I servere små retter mad til en reception, kan I vælge at få udskåret skåle og serveringsfade af isblokke. Det vil henføre alle gæster og få et smil frem på deres ansigt. Klik jer ind på Plusice.dk og lad jer blive inspireret af billederne. Har I spørgsmål kan I selvfølgelig altid skrive eller ringe og få en snak med kundeservice. Plusice.dk har selvfølgelig en afdeling både på Sjælland og i Jylland, så alle, uanset geografi, kan nyde godt af de mange kunstværker, Plusice.dk hver måned skaber ud fra kundernes designs. Husk også at Plusice.dk er mere end skulpturer. Det er også muligt at købe tøris og firkantede samt cylinderformede isterninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.