Så er sommerferien forbi, og det betyder for befolkningens børn og unge at endnu et skoleår sættes i gang. Blyanterne spidses og de nye bøger bindes ind, så man er klar til hvad det nye skoleår vil bringe. Ligesom enhver start på noget nyt, har man brug for det perfekte outfit gerne suppleret med en ny skoletaske eller måske blot et nyt penalhus. Den gamle er måske blevet slidt op af at bærer på sidste års tunge bøger, eller måske er du bare vokset fra den og har brug for en ny stilet start. Så hvorfor ikke starte det nye skoleår af med stil med helt nye skoleartikler. 

Sådan finder du den perfekte taske

Lige meget om dit barn starter i 0. eller 9. klasse, så er der brug for den perfekte skoletaske, som både passer på barnets ryg samtidig med at den har plads til alt fra bøger, madpakker og diverse skrive- og regneredskaber. Til skolens nybegynder skal tasken og penalhuset gerne matche i barnets yndlingsfarve eller have et billede af barnets film- og tv-idoler. Hvorimod den ældre generation gerne shopper skoletasle efter hvad deres venner gør, og det skal helst være i en mere neutral farve, så den kan matche til diverse hverdagsoutfits.

Husk på at barnet ikke altid har ret, når det kommer til skoletasker. Som forældre skal man forstå at den flotteste skoletaske ikke altid er den bedste for barnet. Når du skal købe skoletaske, specielt hvis det er online, så skal du være opmærksom på om tasken har ruminddeling til barnets forskellige skoleredskaber, og om den har den rette størelse og regulering af stropperne, så tasken passer dit barn bedst muligt. Derudover kan det ved mindre børn også være vigtigt at købe en taske med reflekser, specielt hvis barnet selv går eller cykler i skole. Disse kriterier gælder f.eks. også de populære ergobag skoletasker.

Skoleartiklerne som alle børn behøver

Udover selvfølgelig skoletasken og penalhuset, er der også mange skriveredskaber og regneredskaber, som ethvert barn får behov for i løbet af dets skoletid. I penalhuset bør der udover viskelæder, blyantspidser, stiftblyanter og almindelige blyanter være enkelte farveblyanter, da de ofte kan være nødvendige f.eks. i matematikken til markering af trekanter og diverse andre former. I matematikken er der derudover også behov for lommeregner, vinkelmåler, linealer og en passer. Til de mere kreative fag, kan en ekstra limstift og saks gøre barnets hverdag lidt nemmere.

Hvis dit barn har koncetrationsbesvær, eller blot svært ved enten matematikken eller de sproglige fag, så kan hjælpemidler som fritidslærerigsbøger eller udfordrende læringsspil, virkelig gøre en forskel hvis barnet bliver skoletræt af dets udfordringer. I ferierne kan barnet læse forud eller øve sig på fagets næste udfrodringer, så barnets selvtillid efter ferien bygges op af at barnet allerede har kendskab til udfordringerne inden de bliver stillet.

Vi er jo alle forskellige, nogle har en forkærlighed til sprog, hvorimod andre er mere til de naturfaglige fag, men skolelivet bliver en del lettere for alle børn, hvis de lærer blot at kunne begå sig i alle fagtyper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.