Når man tilbringer mere end 37 timer om ugen på et sit arbejde, er det også vigtigt at man til en vis grad oplever noget arbejdsglæde. Arbejdsglæde kan udvikles på flere måder, men det er vigtigt at lederen leder vejen og skaber plads til alle sine medarbejdere og kolleger. Bevægelse og motion kan ofte lede til mere energi og større glæde. Derfor kan man med fordel overveje at gøre plads til en trampolin på arbejdspladsen. 

Det lyder måske lidt skørt: en trampolin på arbejdspladsen? Men en trampolin er ikke udelukkende lavet til at stå i en have, hvor børn kan hoppe frit. En trampolin på arbejdspladsen kan give et frirum til medarbejderne der har behov for at bevæge sig i deres pause. Det gælder især hvis man har et stillesiddende arbejde. 

Hos NettoFitness kan man læse om nogle af de bedste Berg trampoliner og blive inspireret til at finde den rigtige trampolin til jeres arbejdsplads. Hvis man har et stillesiddende job, gør man også sine medarbejder en tjeneste ved at give dem muligheden for at dyrke lidt mild og samtidig sjov motion i arbejdstiden.  

Sunde medarbejdere giver en sund arbejdsplads 

Måske tænker man at det er tidsspild at hoppe i en trampolin i arbejdstiden. Men tværtimod kan man styrke arbejdspladsen fordi man får nogle sundere medarbejdere, som også får mere mental energi til at håndtere dagens opgaver. En tur i trampolinen giver folk muligheden for at koble af i en kort stund og det får flere smil på læberne.  

Det gavner ikke kun de individuelle medarbejdere – det gør hele arbejdspladsen stærkere og kan gøre at der langsomt, men sikkert, bliver lavet bedre resultater på bundlinjen. Kort sagt, kan sunde og glade medarbejdere skabe en sund arbejdsplads.  

Lige pludselig kan 37 timers arbejde føles som langt mindre fordi man med en Berg trampolin får fornyet energi. Der er ingen tvivl om at højnet arbejdsglæde er godt for alle parter. Besøg Netto Fitness og få overblik over nogle af de bedste trampoliner i forskellige designs og størrelser, så I kan springe jer til mere arbejdsglæde.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.