Tid er penge – det er et udtryk som vi alle sammen har hørt utallige gange. Men selvom det er et nærmest overbrugt udtryk, så er det blot en realitet og sand konstatering. I dag har de fleste virksomheder mange opgaver og idéer for, hvordan deres forretning skal udvides, forbedres og optimeres – men mange gange kniber det med disponeringen af tid og ressourcer som bliver brugt på forkerte opgaver i virksomheden. Det er ingen hemmelighed, at håndtering af tiden og ressourcer, er forudsætning for hvordan virksomheden vækster. Så hvorfor ikke bruge tiden på at optimere produktiviteten i virksomheden, i stedet for på unødvendigt papirarbejde?

Slut med unødvendigt papirarbejde

De mest typiske opgaver, som mange bruger timevis på er faktureringer og andre typer for administrative opgaver. Dette bunder i, at mange virksomheder desværre ikke har et ordentligt tidsregistreringssystem, som kan være med til at minimere tidsspild. For at kunne vækste og tjene penge, skal man som virksomhed spare tid. Det er en udfordring for mange firmaer, da de bruger

alt for mange ressourcer og tid på ting som timeregistreringer. Derfor handler det om at hoppe på digitaliseringsbølgen og få et digitaliseringssystem, som kan være med til at reducere tidsspild og dermed bruge virksomhedens ressourcer på at vækste og tjene penge.

Få styr på tidsregistrering med Kala!

Ved at vælge Kala gør du din timeregistrering enkelt og hurtigt. Stop med at spilde dine timer på administrative opgaver og slip for den manuelle kommunikation hvor du kæmper med at indhente timeregistreringer fra medarbejderne. Alle medarbejdere kan effektivt indtaste deres egne timer på sager og opgaver ved at benytte sig af Kala på internettet eller via Kala appen. Herigennem skabes der en digital flow af dokumentation og timeforbrug, hvor alt bliver synkroniseret med dit virksomheds økonomisystem. Kala er et brugervenligt tidsregistreringssystem, som kan tilgås via internet og appen. Få det nødvendige oveblik over timerne som er klar til at blive faktureret. Registreringen er også med til at effektivere tiden som bliver brugt på de forskellige sager. Ved at have overblik over sagerne kan du nemt holde øje med tidsforbruget og løbende optimere timerne. Samtidigt har du også mulighed for at tilkoble tidsregistrering til specifikke opgaver som også er med til at sikre den præcise udregning og dokumentation til kunden. Ved at tilbyde præcis tidsstyring både på specifikke opgaver og forskellige sager, har du også bedre forudsætninger for at forbedre din forretning og derigennem optimere vækst.

Ingen bøvl med bogføring!

Det helt fantastiske med Kala er, at der er ingen bogføring bøvl. Du skal blot registrere og godkende, således bliver alle timer bogført. Det er en god mulighed for at reducere maksimalt manuelt papirarbejde. Ved at bruge Kala vil virksomhedens timeregistrering blive nemmere, mere præcist og hurtigere at udføre. Alt dette medfører forbedret kontrol og styring samt præcis fakturering af kunder. Yderligere kan du udføre arbejdet hurtigere og bedre, hvilket også vil give højere kundetilfredshed. Ved at investere i Kala, betyder det at du sikrer dig at du bruger tiden på de opgaver, som din virksomhed tjener og vækster på, i stedet opgaver som koster dig penge og ressourcer. Ved at klikke her vil du hurtigt finde ud af, at du vil bruge din tid mere konstruktivt og effektivt med Kala.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.