Flere og flere starter egen virksomhed, og her kommer behovet for flere bogholdere. Derfor er der for tiden stor efterspørgsel efter dygtige bogholdere, og det er en branche med meget lav arbejdsløshed. Dette har resulteret i mange ledige job som bogholder.

Så har du flair for tal og økonomi, så er det måske den karrierevej, som du skal vælge. Der er i hvert fald intet, som tyder på, at dette vil ændre sig i fremtiden. Iværksætterkulturen er nemlig over os, og kravende til bogføring bliver løbende skærpet af myndighederne.

De dygtige bogholdere er nemlig meget værd for virksomhederne, da det er altafgørende at have styr på økonomien. Når virksomheden skal have møder med banken, myndighederne, samarbejdspartnere, kunder og mange flere, så skal der bare være helt styr på bogføringen.

Udover den store betydning i sig selv, så signalerer dygtig bogføring også en stor professionalisme, hvilket giver virksomheden troværdighed. Og alle folk vil gerne handle med troværdige virksomheder, så det kan også være med til at skabe fremgang på andre områder end lige regnskabet.

Hjælper med de rette skattefradrag

Der kan desuden være direkte økonomisk vinding ved en god bogholder, da de er opmærksomme på alle potentielle skattefradrag. Og dette er et svært område, hvor man ofte selv vil misse en masse muligheder.

Ønsker man at indrette et stilfuldt kontor med Arne Jakobsen stole, så er der muligheder for skattefradrag på inventar. Driver man virksomhed i hjemmet, så er der stadig flere muligheder for fradrag, men det kræver den rette indretning og brug af lokalerne mv.

Alt dette kan en dygtig bogholder hjælpe dig med, og på den måde kan du skabe de helt rette rammer for din virksomhed. Så længe investeringen er relevant for virksomheden, så er der nemlig mulighed for skattefradrag, men det skal gøres rigtigt for at undgå et skattesmæk.

Har du kundekontakt i din virksomhed, så er det vigtigt disse kunder bliver præsenteret for en virksomhed, der signalerer de rette værdier. Er det f.eks. en virksomhed inden for mode eller design, så skal virksomheden selvfølgelig være indrettet flot og moderne, for at overbevise kunderne om den gode stil. I sådanne tilfælde er det naturligt med fradrag på designermøbler.

Gode stole til virksomheden

Udover at se godt ud for kunderne, så glæder det også medarbejderne med lækre stole, som f.eks. de klassiske Børge Mogensen stole. Det er nemlig inspirerende at være på en arbejdsplads, hvor tingene ser godt ud og fungerer.

Flot indretning, gode stole at sidde på og en god kaffeordning er nogle af de ting, som kan højne moralen hos medarbejderne gevaldigt.

Denne investering i medarbejderne kan derfor være givet rigtig godt ud, da glade medarbejdere performer bedre. Det har adskillige studier efterhånden slået fast, så du skal tage dig godt af dine medarbejdere for både deres og din egen skyld.

Sørg også for at inddrage medarbejderne i beslutningsprocesser, da de ofte ved bedst i netop deres speciale. Samtidig giver det glæde, når ens mening bliver hørt og taget alvorligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.