godt skrivebord

Der er faktisk mange grunde til, at et godt skrivebord er en vigtig del på arbejdspladsen. Udover det oplagte som, at du selvfølgelig skal bruge et bord at arbejde ved, så findes der altså også grunde til, at det er så vigtigt, som det er. Læs med her for at få mere at vide.

Optimal arbejdsstilling = optimal arbejdsindsats

Hvis du er en af de mange tusinde danskere, der døjer med ryggen eller har andre skavanker med kroppen, så kender du helt sikkert til, at du godt kan blive øm eller få decideret ondt i kroppen i løbet af arbejdsdagen. Selvom du måske ikke lige tænker over det, så er det faktisk med til at gøre din arbejdsproces dårligere. Når du får ondt, kan du ikke på samme måde fokusere – og det er da ærgerligt, at det skal gå udover din arbejdsindsats. Heldigvis er der gode råd at hente!

En af de vigtigste ting du kan gøre her, er at investere i et godt skrivebord – optimalt set et hæve/sænke bord, da dette kan justeres i løbet af dagen, så du både kan sidde ned og stå op. Denne form for variation er faktisk den mest optimale arbejdsstilling, da du kommer op og stå og får rørt kroppen lidt. Dette er med til at øge blodcirkulationen i din hjerne, så du føler, at du er mere koncentreret og altså kan levere med arbejdsresultater.

Så ved at få fat i et godt skrivebord, så kan du altså optimere din arbejdsproces – ikke dårligt, vel?

Ude af øje, ude af sind

Et rodet skrivebord kan ofte være et forstyrrende element, og kan forstyrre din arbejdsproces da du kan blive distraheret af alt rodet omkring dig. En af måderne du kan løse det med ved hjælp af et godt skrivebord er at vælge et med skuffer. Når du har skuffer i dit skrivebord, så kan du nemt gemme alle de ting, du ikke lige står og skal bruge væk – og så kan du lige så nemt tilgå dem, så snart du har brug for dem igen.

Hvis du ikke kan nøjes med bare nogen enkelte skuffer, eller hvis du har så mange ting på dit bord, som du tit skal bruge, så kan løsningen også være at købe et godt hjørneskrivebord, hvor du får masser af plads. Der er mange hjørneskriveborde, der kommer med indbygget hylder, så du får ekstra meget opbevaringsplads – som er endnu lettere at komme til end skufferne. Hjørneskriveborde er også ofte større end almindelige skrivebord, så du får altså en større bordplade at arbejde på, så du har endnu mere plads til at gøre dit arbejde godt.

Når du fået et mere rydeligt skrivebord, så optimerer du altså din arbejdsproces, da du ikke har en masse ting omkring dig, du kan blive distraheret af. Samtidigt er det for langt de fleste også mere indbydende at møde ind til, hvis skrivebordet er renligt.

Så du skal altså ikke undervurdere skrivebordets betydning for at optimere din arbejdsproces og få det bedste ud af din arbejdsdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.