Alle danskere forsøger at være økonomisk ansvarlige og have styr på deres finanser, men der kan være situationer, hvor det er nødvendigt at tage et hurtiglån, når der opstår situationer udenfor ens kontrol. Er du eksempelvis nystartet selvstændig, kan det være, at der på et tidspunkt i opstartsfasen er behov for en kontant indsprøjtning i firmaet.

Når man er selvstændig og nystartet, er man økonomisk sårbar. Man er dybt afhængig af ens kunder betaler og, at de betaler til tiden. For betaler kunderne ikke til tiden, kan man hurtigt risikere at havne i en likviditetsknibe. For der er udgifter man ikke kan vente med at betale, heriblandt momsen.

Det kan være nødvendigt at tage et hurtiglån for at redde firmaet

Som selvstændig er man som oftest afhængig af den indtægt, man generer igennem ens nystartede firma. Derved er der en vis økonomisk afhængig i firmaet, og man står på bar bund såfremt firmaer ikke overlever. Så er der akutte finansielle problemer, kan et hurtiglån være udvejen. Hvis man eksempelvis har likviditetsproblemer og ikke kan betale moms, skat eller lignende er det en oplagt mulighed at tage et hurtiglån som privatperson og herefter sætte pengene i firmaet. På den måde får firmaet det finansielle indspark det har behov for, og man kan hæve pengene igen, når der er ro på den finansielle situation.

Nemmere at låne som privatperson end som IVS

Har du et IVS selskab, kan det være en næsten umulig opgave at låne penge. Årsagen er, at bankerne vurderer, at der ikke er finansiel dækning for lånet idet, at IVS selskaber fra stiftelsen kun skal have 1 krone i egenkapital. Derved er der en stor risiko forbundet med at låne til IVS-selskaber for bankerne. Anderledes forholder det sig, hvis man vil låne som privatperson. For når man låner som privatperson, så hæfter man med hele sin formue og kreditorer kan gøre udlæg i ens bil, hus og øvrige værdier. Derfor er det som oftest betragteligt nemmere at optage et lån som privatperson. Så længe, at man ikke står i RKI og kan sandsynliggøre, at man kan betale lånet tilbage. Så hvis du er havnet i en likviditetskrise i dit firma, skal du ikke gå i panik. Der findes løsninger, så du kan overleve krisen og få succes. Sammenlign danske hurtig lån og øg mulighederne, for at finde den bedste løsning i din situation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.