Mennesker har altid satset og spillet, fordi det giver spænding, og selvfølgelig også fordi der er en chance for at vinde penge. Somme tider mange penge. I gamle dage gik man i kiosken eller måske lige frem til en bookmaker, hvis man havde sådan en i nærheden. Her kunne man købe en klassisk tipskupon, som man udfyldte efter bedste evne.

Danmark må jo nok betegnes som et fodboldland. I de små klasser spiller stort set alle drenge – og mange piger også – fodbold, og ganske mange bliver ved sporten helt op i oldboysklassen. Interessen for fodbold handler også om de professionelle ligaer, både herhjemme og i udlandet, hvor der jo er ganske mange at vælge imellem. Man også kan spille på resultatet af internationale kampe i for eksempel Champions League eller EM og VM.

Nye spillemuligheder på nettet

Selv om du ikke selv interesserer dig for fodbold eller for fodbold betting, som det hedder, når man spiller på resultatet af fodboldkampe, så har de fleste hørt om oddset. Om ikke andet har du sikkert set reklamer for det på tv.

Men hvad kan du egentlig spille på? Du kan vælge at satse på resultatet af en kamp. Her spiller du på et af holdene som vinder eller på et uafgjort resultat. Du kan endda spille på to af de tre resultatmuligheder på én gang, men det giver af indlysende årsager ikke så gode odds. Du kan også satse på det præcise resultat af en kamp. Det er et større sats, som selvfølgelig også giver bedre odds.

Mulighederne for at spille på fodboldkampe online bliver stadig flere, og der bliver også stadig flere typer af odds. Du kan spille på alle elementer af en fodboldkamp: Hvem scorer først eller sidst, hvem får hjørnespark, straffespark eller frispark, og hvor mange gule og røde kort bliver der uddelt og til hvem. På nogle bettingsider kan man endda spille på en kamp, mens den bliver spillet.

Fordele ved onlinespil

Der findes en lang række betting sites at vælge imellem, og udvalget af spilmuligheder på nettet ernærmest endeløse. Samtidig giver de ofte bedre odds, så du har chancen for at vinde større beløb. Det er muligt, fordi udbyderne på nettet ikke har de samme udgifter, som en fysisk bookmakerforretning. Når du spiller online, har du yderligere den fordel, at du kan søge efter information, så du better på et mere informeret grundlag. I Danmark er der samtidig høj sikkerhed, når du better online, fordi der føres kontrol med spiludbyderne

Hvordan kommer du i gang? Mange betting hjemmesider reklamerer på tv, og de tilbyder velkomstbonus til nye spillere, som du kan aktivere, når du opretter en brugerprofil. Du kan for eksempel google ordet ’spiludbydere’ for at få nogle bud på, hvor du kan spille. Når du er i gang kan du bruge både din pc, tablet og smartphone til at spille på de fodboldkampe, som du ønsker. I Danmark kan du for eksempel vælge nordicbet.dk. God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.