Det engelske marked har i mange hundrede år været vigtigt for Danmark. Ikke mindst i forhold til eksport af varer til England. Nu er flere og flere virksomheder begyndt at få deres egne kontorer i London, så det bliver meget nemmere for dem at handle med englænderne. Når de alligevel er så ofte i England, kan de lige så godt have deres egne kontorer derovre.

Overvejer du at oprette et kontor i London, har du dog sikkert også fundet ud af, at der er mange ting, som du skal have styr på. Det kan for eksempel være, hvordan de to kontorer i Danmark og England skal samarbejde bedst muligt. Selvom det er nemt at ringe eller skype i dag, kan der stadig være nogle situationer, hvor det er bedst, at lederen møder op i England. Det er ikke mindst ved vigtige møder.

Heldigvis er det både hurtigt og billigt at flyve mellem Danmark og London. Det er muligt for dig at flyve til London fra stort set alle lufthavne i Danmark, og flybilletter London koster ikke mange penge. Det vil derfor være nemt og hurtigt for lederen at komme frem og tilbage, hvis der er brug for det.

Køb eller leje af lokaler

Priserne i London på både køb og leje af kontorlokaler er høje. Det er derfor en god ide at overveje, hvad der passer bedst til jeres virksomhed. Hvis det er prøveperiode, at I vil oprette et kontor i London og så evaluere efter et eller to år, er det smarteste for jer at leje et kontor. Der er mange kontorhoteller, hvor I kan leje jer ind.

Det er også en meget fleksibel løsning i forhold til, hvis I vil udvide personalestaben. Har I brug for ekstra personale på kontoret, er det som regel hurtigt og enkelt at få et større lokale i kontorhotellet eller at få et lokale ekstra til de andre medarbejdere.

Ved I, at I vil satse benhårdt på at komme mere ind på det engelske marked og styrke jeres engelske relationer, kan det give mening for jer at købe nogle lokaler. Det giver ikke mindst god mening, hvis det er vigtigt for jer, hvordan lokalerne skal indrettes. Hvis I køber, har I en meget større frihed i forhold til at indrette lokalerne.

Tag det danske islæt med til London

Englænderne er vilde med den danske hygge. Selvom I er i en businesssituation, er det en god ide, at du beholder det danske islæt og lader det skinne igennem. Det kan være i jeres omgangstone med folk, indretningen på jeres kontor, påklædningen og mange andre ting. Det kommer an på, hvor I kan bruge det danske henne.

Husk på, at det danske er spændende, anderledes og in i London. Du kan derfor også bruge det, når du skal arrangere aktiviteter for jeres kunder udover møder og konferencer. Det kan være at invitere til filmaften med danske film, tage med dem på en udstilling med danske kunstnere eller med ind og høre et dansk band give koncert i London.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.