Er du en af de rigtig mange danskere, der er flyttet over på den anden side af broen og har startet firm i det svenske, så kræver det en revisor eller et revisorfirma, der har helt styr på reglerne og lovgivningen i Sverige.

At blive udenlandsdansker er en ting, men at starte en virksomhed i et andet land er noget helt andet. Nu skal du nemlig have helt styr på de økonomiske og administrative love og regler, der gælder i det nye land.

Få tre gode tilbud på få minutter

Selv om Danmark og Sverige ligner hinanden på rigtig mange punkter og vores sprog ligger relativt tæt op ad hinanden, så er der stadig forskelle. Og som dansker i Sverige er det derfor essentielt at få den rigtige hjælp, hvis du starter en virksomhed, der er tilknyttet begge lande.

Hos Ageras Finans kender de det svenske marked, de svenske bogholdere og revisorer samt regler, for virksomheder i Sverige. Hos dem kan du nemt og hurtigt indhente tre gratis og uforpligtende tilbud fra revisorer, der kan hjælpe din virksomhed med at holde 100% styr på økonomien.

Er det ikke en bogholder eller reivsor, du leder efter, men i stedet en anden form for økonomisk løsning i form af årsopgørelser, rådgivning, MOMS eller noget helt tredje, så kan Ageras ligeledes hjælpe dig med at finde tre gode tilbud fra autoriserede udbydere.

På den måde kan du let og hurtigt finde det bedste tilbud og få styr på økonomien, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Sjove gadgets til kontoret

Når økonomien er overladt i kyndige hænder, kan du bruge tiden på kreative ting, der kan booste arbejdsmoralen og måske endda hjælpe med at visualisere forskellige dele af din arbejdsplas.

Det kommer konstant nye og virkelig spændende gadgets på marked og det kan være fristende at afprøve dem alle, især, hvis du har en teknologinørd i maven. Det er dog sjældent, at de kommer for at blive. Der er dog få gadgets, som 3D-printeren, der virkelig får fat om markedet og er kommet for at blive. Det er en helt fantastisk teknologi, der formår at skabe en visuel sammenhæng mellem dine tanker og det endelige produkt du går og pønser på. Hvis du på nogen mulig måde kan retfærdiggøre overfor din revisor, at du kan få flere penge ud af at have en 3D-printer på kontoret er det helt klart investeringen værd!

Som sagt sker der hele tiden nye og spændende ting i den digitale og teknologiske verden og det kan være svært at følge med, selv for den mest passionerede nørd. Heldigvis findes der adskillige sider på nettet, hvor du kan få et god overblik over de nyeste gadgets og følge deres udvikling.

Her kan du blandt andet læse meget mere om 3D-printeren og hvor langt den er kommet i forhold til tilgængelighed i de sidste år. Du kan også læse om en bunke andre, mere eller mindre, relevante gadgets til kontoret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.