Danmark er en enorm sportsnation på trods af sin lille størrelse og derfor kommer det nok heller ikke som nogen overraskelse, at der bliver oddset og satset penge på vores atleter som aldrig før. Der bliver ikke kun oddset indenlands, men også de store, internationale sportsturneringer og nationale ligaer i andre lange trækker penge til. I Danmark er det specielt fodbold, der bliver oddset på, men også håndbold og tennis er populære sportsgrene herhjemme. Med indflydelse fra vores venner over Atlanterhavet, USA, er der også stor tilgang blandt danskere der smider penge på amerikansk fodbold og basketball. To sportsgrene der ikke er særligt store herhjemme, men som begge er enorme i USA. Der bliver altså fulgt heftigt med fra Danmark og oddset som aldrig før.

Liveodds er populære

Langt de fleste danskere kender til de traditionelle odds, hvor man inden kampstart og fløjtens første fløjt kan oddse penge på, hvem man tror vinder kampen når de sidste minutter er spillet. Liveodds har dog gjort sit indtog og det er en spændende måde at teste sin egen viden på. Her kan du nemlig oddse videre efter kampen er gået i gang og afprøve, hvad du ved om de spillende hold og deres spillere. Hvem får det næste hjørnespark, hvem er mest tilbøjelig til at få et gult kort eller hvem udskiftes næste gang? Der er mange penge at hente ved at spille med på liveodds, og oddsene skifter med lynets hast, så hvis du er hurtig på fingrene, er der også hurtige penge at hente hjem.

Det er desuden ikke et krav at du nødvendigvis har et fjernsyn eller en anden måde kan følge med i kampene direkte. Med liveodds kan du nemlig ofte enten se kampen på hjemmesiden eller appen hvorfra du oddser. Hvis ikke der er en decideret liveudsendelse tilgængelig, kan du i stedet følge med i statistikker, der indsamles i realtid. Her kan du altså se boldbesiddelse, succes i afleveringer og skud på mål uden at skulle sidde klistret til skærmen uafbrudt.

Sådan finder du de bedste odds

Der er mange danskere, der oddser og dermed er der selvfølgelig også en lang række udbydere, der kæmper om at få kundernes kryds på papiret. Hvem søger ikke at få mest muligt ud af sine penge? Internettet er heldigvis så smart indrettet, at du med få klik kan finde de bedste odds på lige nøjagtigt det spil, du leder efter. Du kan blandt andet finde en samlet oversigt over, hvilke odds der tilbydes af de enkelte udbydere, inden du placerer dine penge et sted. Hvis du beslutter dig for at prøve en ny hjemmeside af, kan du også ofte få en velkomstbonus at starte ud på. Find de bedste odds på Betsafe og kom godt i gang med at oddse allerede i dag.

Husk at spille ansvarligt. Det betyder blandt andet, at du skal være 18 år eller derover, men spil også med omtanke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.