Som chef i et firma er det vigtigt at motivere sine medarbejdere. En glad medarbejder er en effektiv medarbejder. For at tiltrække de bedste medarbejdere, skal man gøre arbejdspladsen så attraktiv som muligt. Men der skal selvfølgelig være en mening med galskaben, for man skal selvfølgelig kunne se en pointe med forkælelsen, og det skal kunne ses på dine medarbejderes arbejdsindsats. Her finder du 6 tips til at forkæle dine medarbejdere.

En god kaffemaskine

Det lyder måske simpelt, men en god kaffemaskine kan virkelig gøre en forskel. Dette henvender sig nok mest til kontorer, da folk nemt kan snuppe en kop kaffe og sætte sig på sin plads. Det meste af det professionelle Danmark kører på kaffe, så en kaffemaskine af god kvalitet kan gøre morgenerne på kontoret lidt mere overkommelige.

En frugtordning

Sidst på dagen kan energiniveauet godt falde en smule, og dine ansatte kan falde i effektivitet. Den løsning, der tit bliver valgt, er en kageordning. Så er der lidt sødt til kaffen, og dine medarbejdere kan lidt igen. Sukker giver energi, men som vi alle ved, er det ikke varig energi. Problemet med sukkeret er, at man får et skud energi, men falder meget hurtigt længere ned, end man var før. Derfor kan en frugtordning være en god idé. Naturligt sukker holder længere, og dine ansatte vil ikke falde ned så hurtigt ned igen.

Firmaarrangementer

En tur i Tivoli, en vinsmagning, en tur på bowlingbanen. Alle disse er eksempler på arrangementer, du kan arrangere for dine ansatte. Sådan nogle begivenheder kan lette trykket og flytte tankerne fra dagligdagen og den medfølgende stress. Dette giver dig som leder også mulighed for at lære dine ansatte bedre at kende. Dine ansatte har også muligheden for at skabe bedre forhold med hinanden på den måde, og jo bedre kemien er på arbejdspladsen, jo gladere bliver dine medarbejdere. Sørg blot for at vælge et passende arrangement. Det skal være noget, dine ansatte rent faktisk synes er sjovt.

Tandblegning

Ja, du læste rigtigt. Et tandblegningsforløb til dine ansatte er en god, alternativ måde at forhøje stemningen på kontoret. Som mennesker bekymrer vi os meget omkring, hvordan vi ser ud. En tandblegning kan være med til at give dine ansatte et lille skud selvtillid, som ofte vil betale sig i form af større overskud. Du kender det selv. Hvis selvtilliden er i top, kan du lidt mere i dagligdagen.

Fitnessmedlemsskab

En sund medarbejder har oftest mere overskud end en usund medarbejder. Derfor kan et fitnessmedlemsskab faktisk være en god investering for dig som chef. Såfremt det bliver benyttet, vil du se dine medarbejdere få mere energi og derved større effektivitet i dagligdagen.

Fejr fødselsdage

Gør lidt ekstra ud af dine ansattes fødselsdage. Det lyder måske igen lidt simpelt men er virkelig noget, som kan øge glæden på arbejdspladsen. Ved at gøre dette, vil dine ansatte føle sig mere værdsatte og specielle. Køb en personlig gave til dem, tag en halv time ud af dagen, og fejr dem med god manér. Dette egner sig selvfølgelig ikke, hvis der er tale om en stor arbejdsplads, fordi så vil man jo ikke lave andet end at fejre fødselsdage, men så kan man jo gøre det internt i de forskellige afdelinger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.