feriearbejde

feriearbejde

Står du og ser frem til en glædelig og velfortjent ferie med familien, men ønsker du stadig at få lavet lidt arbejde, imens du er afsted? Så er du komme til det helt rette sted! Her får du fire gode tips til, hvordan du får en god ferie, samtidig med at du er produktiv.

Planlæg tiden

Først og fremmest er det vigtigt, at du planlægger din tid nøje. Har du allerede nu et nogenlunde overblik over, hvad du og familien kommer til at lave i de dage i er væk?

I har måske allerede booket nogle forskellige tours, og du ved derfor, hvilke dage der bliver ekstra hektiske. Styr gerne pænt uden om dem og fokuser i stedet dine kræfter på de dage, hvor du ved, at du har et vist frirum til at kunne hive computeren eller telefonen frem til at kunne gøre få lavet noget arbejde.

Hvis du er nødt til at arbejde hver dag og f.eks. tjekke mails mindst én gang om dagen, så sæt et fast tidspunkt af på dagen, hvor du får netop det gjort. Det kan f.eks. være den sidste time, før du går i seng. Eller måske er du mere et morgenmenneske og foretrækker at stå tidligt op, så du kan nyde resten af dagen sammen med familien. Find den rytme, der passer til dig, og hold dig til den.

Tænk komfort

Det er vigtigt, at du har gode rammer omkring dig, når du arbejder. Det er de færreste, der kan koncentrere sig på en travl cafe eller nede ved poolen, hvor småbørn går rundt og skriger.

Ofte er hotelværelset det bedste sted at få noget for hånden, fordi der er den ro og komfort, du har brug for, for bedre at kunne koncentrere dig. Kig derfor gerne efter en afbudsrejse til et 5-stjernet hotel, hvor du kan være sikret en høj komfort.

Internet

Noget af det allervigtigste, når man gerne vil arbejde under ferien, er, at der god internetforbindelse.

Utroligt meget af det, vi laver på arbejdet i dag, har med internettet at gøre. Det kan være, at du skal have tjekket en række mails, imens du er afsted. Eller måske skal du have nogle møder gennem videoopkald. Uanset hvad er det vigtigt, at du har et godt internet.

Det er derfor en rigtig god ide at tage til et EU-land som Spanien, så du har internet.

Husk at tage tid til at slappe af

Til allersidst er det også vigtigt at holde fast i, hvorfor det egentlig var, du tog på ferie; for at slappe af. Hvis du har tænkt dig at arbejde under hele ferien, så kunne du jo lige så godt være blevet hjemme.

Det er derfor utroligt vigtigt, at du planlægger din tid nøje og dermed også giver dig selv tid til at slappe ordentligt af og nyde den kultur, du er dumpet ned i. Husk at fokusere på din familie, imens du er sammen med dem, og sørg for at du lægger arbejdet fra dig ikke kun fysisk, men også mentalt, når du går i ferie-mode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.