Dit lille kontor er blandt de steder, hvor der bliver brugt mest tid overhovedet, og derfor er det vigtigt, at du har indrettet det på en smart og funktionel måde. Ligeledes er det nødvendigt, at du har det rette udstyr inden for rækkevidde, når du sidder placeret ved dit skrivebord. I artiklen vil der blive gennemgået 4 ting, du ikke kan undvære på dit kontor.

Lommeregneren

Du har det på din computer, men du har også en på din mobil. Dog er det langt fra sikkert, at de kan alt, du har brug for. Desuden kan det være, at din mobil er gået tør, og den på computeren er aldrig speciel effektiv. Derfor er det oplagt, at du investerer i en regnemaskine, som du kan have stående på skrivebordet. På den måde kan du hurtigt lave de forskellige udregninger, der lige er brug for. Se her, og find lige den regnemaskine der opfylder dine krav.

En kuglepen og en blok papir

Dette er uundværligt, og det vil du helt sikkert få brug for det før eller siden. Det er altid en god ide at skrive sin dagsorden ned, så du ikke pludselig glemmer noget i løbet af dagen. Derudover kan det være, at du skal huske nogle småting, mens du sidder med arbejdsopgaven, ligesom det kan være, at du skriver en note eller to til dig selv. Alt dette kan du klare med din papirblok, som ligger ved siden af dig. Du kan ikke undvære en blok, og den vil hurtig blive en fast del af din hverdag, hvis den ikke allerede er det.

Termokanden

En arbejdsdag uden kaffe sker bare ikke, og derfor er det vigtigt, at du altid har kaffe i nærheden af dig. Du drikker sikkert flere kopper om dagen, hvorfor du spilder lidt tid hver gang, du skal bevæge dig op til kaffemaskinen. Du skal derfor investere i en termokande, som du kan have stående på dit skrivebord. På den måde er den dejlige drik altid i nærheden af dig, hvis du har brug for et energitilskud eller blot noget dejligt til ganen.

Mobilopladeren

Din mobil er et yderst vigtigt redskab, når du befinder dig på arbejdspladsen. Har du en smartphone, kender du helt sikkert til problemet med at holde på strømmen. De holder ikke strøm længe, og det er langt fra optimalt. Er din mobil gået død, risikerer du at miste opkald fra kunder samt kollegaer, hvilket naturligvis er negativt for begge parter. Derfor skal du have købt dig en oplader, som er placeret fast på arbejdspladsen. Glemt alt om at tage den med hjem – nej, så glemmer du den bare. Den må ikke forlade dit kontor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.