Hvis du ønsker at starte din egen virksomhed og blive selvstændig erhvervsdrivende, er der ingen tvivl om, at du bør udvikle en hjemmeside til din forretning. I dag regner de fleste forbrugere nemlig med, at de kan finde virksomheder online, og derfor skal din forretning naturligvis også være at finde på nettet blandt konkurrenterne.

Det kan være, at du drømmer om at starte en virksomhed, der sælger interiør, tøj eller plakater online, og så må du naturligvis oprette en webshop, hvorfra dine kunder kan klikke varerne hjem. Hvis du hellere vil skabe en forretning uden salg på nettet, skal du også have en hjemmeside, hvor kunder kan finde informationer, kontaktoplysninger og meget mere. En hjemmeside er altså slet ikke til at komme uden om, hvis du vil sikre, at din virksomhed får succes.

Foruden at gøre det nemmere for dine kunder at finde din forretning og komme i kontakt med dig, så gør du altså også din virksomhed mere synlig for potentielle og nye kunder med en hjemmeside. Hvis du eksempelvis har din søgemaskineoptimering i orden, vil nye kunder og samarbejdspartnere nemlig kunne finde din forretning via f.eks. Google. Derfor er det enormt vigtigt, at din hjemmeside fremstår troværdig, professionel og brugervenlig, så besøgende får lyst til at samarbejde med dig eller klikke dine produkter hjem.

Derfor giver vi dig her 3 gode råd til, hvordan du bør begå dig på nettet som iværksætter og selvstændig. Derudover får du startuptips til, hvilke ting du skal være obs. på i forhold til din hjemmeside.

1.    Vælg den rette hostingløsning

Det er ikke alle, der er klar over det, men når man driver en hjemmeside, kræver det vedligeholdelse og opdateringer. Du kan ikke bare lade din hjemmeside stå til, mens du beskæftiger dig med nye produkter eller andre arbejdsprocesser. Din hjemmeside skal nemlig hostes og vedligeholdelse, og hvis du er iværksætter, vil det i mange tilfælde være en god idé at betale sig fra hosting. Det kan du gøre ved at alliere dig med et webfirma, som kan varetage vedligeholdelsen, mens du fokuserer på andre ting i dit firma. Kig fx på https://www.dandomain.dk, hvis du leder efter en billig løsning .

2.    Brug den rigtige platform 

Når du skal udvikle din hjemmeside eller webshop, er det vigtigt, at du vælger den rette platform. Hvis du vælger den rigtige løsning fra starten, slipper du nemlig for at skifte platform, og din hjemmeside kan dermed videreudvikles og vokse samme sted.

Når du vælger den rette host, er det vigtigt at have in mente, hvad du skal bruge din hjemmeside til, og om du fx skal sælge dine produkter online. Forhør dig evt. ved en webekspert, hvis du er i tvivl om de forskellige platformsløsninger.

3.    Fokusér på brugervenlighed og søgemaskineoptimering 

Noget af det vigtigste ved din hjemmeside er, at dine besøgende vil finde den brugervenlig og behagelig at surfe rundt på. Derfor bør du fokusere på et brugervenligt design og layout, så dine kunder hurtigt kan finde de ønskede oplysninger og nemt kan navigere rundt på din side.

Derudover sørger en god søgemaskineoptimering for, at dine kunder kan finde din forretning på Google, hvilket er specielt vigtigt, hvis den branche, du befinder dig i, er påvirket af hård konkurrence.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.